top of page

GERALD'S GIFTING


Φωτογράφιση σε κλίμα χριστουγεννιάτικο με την νεαρή ιδιοκτήτρια της @geraldsgifting.com





Καλησπέρα Κατερίνα! Είσαι μια νέα επιχειρηματίας εν καιρώ κρίσης και κορονοϊού. Αρχικά πες μας λίγα πράγματα για την εταιρεία σου και αν βιώνεις δυσκολίες;


Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Είναι αλήθεια ότι ο κορονοιός έχει λάβει στις μέρες μας δραματικές διαστάσεις και επηρεάζει σημαντικά το λιανικό εμπόριο. Ωστόσο όσον αφορά το εμπόριο μέσω διαδικτύου, τα πράγματα είναι λίγο πιο ευνοϊκά καθώς ο κόσμος νιώθει πιο σίγουρος να κάνει τις αγορές του online από τη βολή και την ασφάλεια του σπιτιού του. Παρόλα αυτά θεωρώ πως κάθε εταιρία ειδικά νεοσύστατη επηρεάζεται από την ψυχολογία των ανθρώπων που φυσικά λόγω της κατάστασης είναι μπερδεμένη και έχει σκαμπανεβάσματα.


Πώς γεννήθηκε η Gerald's Gifting;


Η Gerald's Gifting ξεκίνησε για να φέρει στην Ελλάδα την ιδέα της ολοκληρωμένης σύνθεσης δώρου. Εμπνευσμένη από κάποια handmade gift boxes σε κάποιες ιστοσελίδες της Αμερικής, αντιλήφθηκα ότι μία τέτοια ιδέα λείπει από την ελληνική αγορά. Φυσικά μπορείς να δεις, για παράδειγμα, πανέμορφες συνθέσεις σε κάβες ή ανθοπωλεία, αλλά δεν έβρισκες κάποια τόσο ολοκληρωμένη σύνθεση δώρου όπως αυτές που προτείνει η Gerald's Gifting.



Που απευθύνεσαι


Gerald είναι γερμανικό όνομα που σημαίνει "αιχμή του δόρατος" (-ger=spear) , (-wald=rule) , δηλαδή το δυνατότερο σημείο. Τον δικό μας Gerald τον φανταζόμαστε να είναι ένας ισχυρός άντρας...ένας gentleman. Ένας σύγχρονος ιππότης που λατρεύει την ποιότητα και αναζητά μόνο το καλύτερο για εκείνον και τους δικούς του ανθρώπους. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας και βρίσκεις δώρα για κάθε περίσταση .


Τι θα συμβούλευες κάποιον που σκέφτεται να ξεκινήσει αυτή την εποχή μια επιχείρηση;


Σίγουρα το να ξεκινήσει κάποιος μια επιχείρηση σήμερα αποτελεί μεγάλο ρίσκο, ωστόσο αν έχεις πρωτότυπες ιδέες και διάθεση , καλύτερα αυτό το ρίσκο να το πάρεις τώρα . Εξάλλου οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι είναι αυτοί που στις πρώτες τους προσπάθειες απέτυχαν αλλά δεν τα έβαλαν κάτω γιατί πίστεψαν στις δυνατότητές τους .


Μια ευχή;


Εύχομαι ολόψυχα σε όλους να έχουν μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά . Να προσπαθείτε καθημερινά να φτάσετε όλο και πιο κοντά στο όνειρο σας . Τέλος θα ήθελα να κλείσω με ένα απόφθεγμα του Αμερικανού συγγραφέα Χέρμαν Μέλβιλ: "Καλύτερα να αποτύχεις πρωτοτυπώντας παρά να πετύχεις μιμούμενος"




photos by @Paschales Photography






50 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page